Om Tina 

Jeg hedder Tina Christensen og bor i Sæby sammen med min familie. Jeg brænder for at udvikle virksomheder og medarbejdere til at få et godt arbejdsliv med både arbejdsglæde og effektivitet. Som coach fungerer jeg som sparringspartner, og jeg hjælper med at få øje på stærke sider og udviklingspotentiale.

Trivsel er afgørende for at fungere både i privatlivet og på arbejdspladsen. Mine metoder er udviklet med udgangspunkt i den menneskelige psykologi og adfærd samt viden om og erfaring med, hvad der fungerer i virksomheder og i institutioner.

Der er tre værdier, som er helt afgørende for mig:
  • Respekt for andre mennesker
  • Ordentlighed som menneske og i arbejdet med mine kunder
  • Kvalitet som en gennemgående parameter i alt hvad jeg gør

Uddannelser og kurser

Jeg har certificeret mastercoach og udviklingskonsulent med fokus på personlig udvikling, lederudvikling og trivsel. Jeg er certificeret og godkendt i JTI-personprofileringsværktøj (Jungiansk Type Indeks) fra Center for Ledelse, i DISC og Garuda (Fokus og Kompetence) og anvender profilværktøjerne som en del af personlige udviklingsforløb.

Jeg er uddannet i mindfulness-baseret-stress-reduktion (MBSR grunduddannelse) fra Aarhus Universitet ved psykolog Jakob Piet og er færdiguddannet MBSR-lærer fra 2018 under overlæge i psykiatri Lone Fjorback - også ved Aarhus Universitet. Uddannelsen varer 2½ år og er på masterniveau. MBSR-titlen er beskyttet og må kun anvendes af lærere uddannet fra Aarhus Universitet - det er din garanti for evidens og kvalitet. Jeg er registreret ved Mindfulnessforeningen, som kun optager MBSR-mindfulness uddannede. 

Jeg er også uddannet kemiingeniør og har 22 års erfaring fra erhvervslivet, hvor jeg har fungeret som leder igennem mange år. Som afdelingsleder, projektdirektør og koncernchef har jeg oplevet, hvor vigtigt det er at have fokus på hvert enkelt menneske i forhold til styrker og udviklingspotentiale.

Jeg er mentor for Ingeniørforeningens medlemmer og bruger min erfaring som leder og mine coachværktøjer til at understøtte din personlige udvikling.