MBSR mindfulness

MBSR Mindfulness

Sygdom, stress eller almindelig travlhed kan udfordre trivsel i hverdagen. Et liv med trivsel og glæde kan genfindes – der findes metoder, som har bevist sit værd.

MBSR Mindfulness træning giver bedre trivsel og mere glæde i livet. Det er ikke kun en påstand – det er bevist på en række universiteter, hvor man systematisk har arbejdet med stressreducerende mindfulness. Mindfulness handler om at være i kroppen uanset, om du mærker stress, uro, smerte eller glæde og afslappethed. Træningen i mindfulness kræver disciplin, men du vil efter ganske få uger opleve at livet bliver mere intenst og at uro og stresssymptomer reduceres.

Jeg anvender min mindfulness-uddannelse i forbindelse med stresshåndtering og stressforebyggelse, og jeg tilbyder kurser i mindfulness for både private personer, virksomheder og institutioner.

Der er åbne kurser i henholdvis forår og efterår i Sæby i egne lokale og i Aalborg ved Ingeniørforeningen IDA.

Trivsel i travlhed på virksomhederne

Hvis du er leder i en virksomhed eller institution og går med tanken om at tilbyde et forløb til en bestemt gruppe medarbejdere, eller for den sags skyld alle i virksomheden, kan du kontakte mig for et uforpligtende besøg. 

Hvis du er privatperson og bor i Sæby eller i Nordjylland og gerne vil gøre noget godt for dig selv, kan du melde dig til et af mine mindfulness kurser, som kører året rundt. 

Der afholdes løbende kurser i egne lokaler i Sæby på Tranåsvej.

Følg link til overblik over aktuelle kurser, Se aktuelle kurser.

Læs mere om fakta om mindfulness her