Trivsel i travlhed & MBSR mindfulness

Trivsel i travlhed på virksomhederne

Hvis du er leder i en virksomhed eller institution og går med tanken om at tilbyde et forløb til dine medarbejdere, kan du kontakte mig for et uforpligtende besøg. Mange virksomheder vælger at tilbyde kurser, som lærer medarbejderne at skelne mellem travlhed og stress. Der findes en række værktøjer, som er meget effektfulde og lette at indarbejde i en travl hverdag. 

MBSR Mindfulness

Sygdom, stress eller almindelig travlhed kan udfordre trivsel i hverdagen. Et liv med trivsel og glæde kan genfindes – der findes metoder, som har bevist sit værd.

MBSR Mindfulness træning giver bedre trivsel og mere glæde i livet. Det er ikke kun en påstand – det er bevist på en række universiteter, hvor man systematisk har arbejdet med stressreducerende mindfulness. MBSR giver mere ro, mindre tankemylder og bedre søvn.

Der udbydes kurser i mindfulness for både privatpersoner, til virksomheder og institutioner.

Der er åbne kurser i henholdvis forår og efterår i Sæby i egne lokale. 

Fakta om MBSR 

Mindfulness er evnen til at registrere og neutralt iagttage tanker, følelser og kropslige fornemmelser samt sanseindtryk fra omgivelserne uden forsøg på flugt eller undgåelse og uden at forholde sig kritisk og vurderende til dem. Essensen i mindfulness er at der laves strukturelle ændringer i hjernen, som giver mere trivsel, mindre tankemylder, bedre koncentration og bedre søvn. 

Omfattende videnskabelige forsøg på universitetshospitalet UMASS i Massachusetts i USA og Aarhus Universitet i MBSR (Mindfulness-Baseret-Stress-Mindfulness) har bevist, at MBSR-mindfulness virker stressreducerende. Undersøgelserne har også påvist, at MBSR nedsætter symptomer på stress, angst og depression. Derudover er der beviser for at MBSR har en positiv effekt på en række sygdomme som er relaterede til immumsystemet. 

Der afvikles personlige forløb og holdforløb, Se aktuelle kurser.