Gratis intro om 8-ugers mindfulness i Sæby forår 2023

Gratis intro om 8-ugers mindfulness i Sæby forår 2023

Denne gratis intro er for dig, der gerne vil have mere trivsel og ro indarbejdet i hverdagen. Til dig der gerne vil have mindre tankemylder, bedre søvn og blive i stand til at være nærværende i nuet. Og til dig der er nysgerrighed på virkningen af mindfulness. 

I løbet af introen går jeg i dybden med indholdet i det 8-ugers MBSR mindfulness-forløb (Mindfulness Baseret Stress Reduktion), og du vil få viden med hjem om virkning og effekt af mindfulness på krop og sjæl. I løbet af introen laver vi små mindfulness øvelser og simple yogaøvelser. Og du får muligheden for at stille spørgsmål til programmet, materialet, lydfilerne og hjemmearbejdet. 

Mange arbejdsgivere betaler for personalets deltagelse, da effekten af medarbejdere i trivsel er stor. Hvis du ikke har denne mulighed, kan du måske benytte dig af bruttolønsordningen, hvis din arbejdsplads vil tilgodese dette. På den måde sparer du ca. 50 % af kursusudgiften. Det vil jeg også fortælle mere om på dagen. 

Jeg underviser med udgangspunkt i materiale fra Aarhus Universitet, og det er din garanti for kvalitet, da kun lærere uddannet fra Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.

Information

Pris: Deltagelse på introen er gratis. Tilmelding er nødvendig af hensyn til kaffe og te.
Dato: Onsdag den 7/9 - 2022 kl. 17.00 - 18.15. 
Sted: Kursuslokalerne på Tranåsvej 14, 9300 Sæby.
Undervisere: Tina Christensen, uddannet i MBSR-mindfulness fra Aarhus Universitet. Hvis du har spørgsmål kan Tina træffes på 42 70 80 50.

Tilmelding til kursus

Fill out my online form.
Du kan tilmelde dig her til den gratis intro. Husk at skrive hvilket kursus eller intro, du melder dig til.